SoftIT AB är ett litet IT-företag som har funnits sedan 90-talet. Bland våra kunder finns företag som Economy Car Rentals, Volvo, IAC, Thermoking, Sportdate m.fl.

Vi är inne i en expansiv period med ökad efterfrågan och söker nu personal med placering på vårt kontor i Skövde alternativt i Göteborg.

Vi söker engagerade och utåtriktade programmerare som vill bli en del av vårt utvecklingsteam. Du är tekniskt intresserad, har kunskap och förståelse för moderna utvecklingsmetoder, programmeringsspråk och designteknik. Du har även god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, på svenska såväl som på engelska.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av Web- och Windowsutveckling i följande miljöer:
  • C#
  • Webservices
  • SQL Databas
  • Ajax
  • jQuery
  • Javascript
  • HTML/CSS

Tjänsten innebär tjänsteresor utomlands med arbete på plats hos kund.

Kollektivavtal finns. Anställningsform: Fast anställning enligt överenskommelse.

Kontakta Micael Wäxby, VD via e-post eller via vårt kontaktformulär.

Välkommen med din ansökan.